OPENINGSTIJDEN CONTACT SOCIAL MEDIA

Wij werken op afspraak van
maandag tot en met zaterdag.

 

Bel voor een afspraak:
Tel. 06 - 42010387

Jef Polish Service

Tulpstraat 43

3295 SX 's-Gravendeel

KVK 63370972

info@jefpolishservice.nl

     

Realisatie website:
Hademax - Barendrecht

Diensten

Voor al uw andere wensen staat Jef Polish Service graag voor u klaar. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Waxoyl exterieur

De lak van uw auto wordt door ons met professionele producten van Waxoyl behandeld, om krasjes weg te werken en de oorspronkelijke kleur zoveel mogelijk terug te krijgen. Hierdoor is de auto makkelijk te reinigen. Strooizout, hars zure regen en kalkvlekken zijn makkelijk te verwijderen van de lak. Het inbranden van vogeluitwerpselen wordt hierdoor vertraagd.

 

Waxoyl U.P.T. bekledingbeschermer interieur

U.P.T. zorgt ervoor dat de textielvezel ingekapseld wordt, waardoor  vuil en vloeistof niet in de vezel kunnen dringen. U.P.T. bevat een UV-Blok waardoor de bekleding zijn kleur behoudt. U.P.T. is ook te gebruiken op leder. De bekleding behoudt wel zijn ventilerend vermogen.

 

Uitdeuken zonder spuiten

Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de Nederlanders wel eens een schade heeft gehad door een paaltje. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden. Wij kunnen kleine deukjes ter grootte van een € 2,- muntstuk effectief herstellen door middel van uitdeuken zonder lakschade. Met uitdeuken en zonder spuiten kunt u uw auto laten uitdeuken tegen lage kosten.

 

Carkit inbouwen

Een inbouw uitgevoerd bij ons garandeert u van de beste plaatsing van de carkit. U kunt zelf bepalen waar het scherm geplaatst wordt. Op deze manier kunt u de carkit op de voor u meest ideale manier gebruiken. Tijdens het inbouwen van de carkit worden alle draden netjes weggewerkt zodat u er niets meer van ziet.

 

Lichte krasverwijdering

Bij lichte krassen kan het mogelijk zijn om deze eruit te schuren en vervolgens te polijsten. Dat is afhankelijk van de diepte van de kras.

 

Boot detailing

Brak en vuil water, meertouwen en fenders laten nu eenmaal vervuiling achter die niet zo eenvoudig te verwijderen zijn met een doorsnee bootreiniging.

Bij dergelijke vervuiling en lichte beschadigingen biedt enkel boot detailing nog een oplossing. De oorspronkelijke glans wordt teruggebracht, de romp wordt opnieuw van een vuilwerend beschermlaagje voorzien. Onze boot detailing ziet uw zeilboot of sportcuiser er trouwens niet alleen super nieuw uit, de volgende poetsbeurten zullen ook eens zo vlot verlopen!

Vuil zal namelijk minder snel op de romp hechten en daardoor zal de boot reinigen er sneller en efficiënter aan toegaan.

 

Stoomreiniging

Als u uw interieur grondig wilt laten reinigen, vlekvrij en bacterievrij bent u bij ons aan het goede adres! Wij nemen alles mee en kunnen indien gewenst de bekleding behandelen met een vuil en vloeistofafstotend middel Waxoyl U.P.T.

 

Vlekkenbehandeling

We verwijderen het vuil en de vlekken en maken uw auto interieur weer tot in de puntjes schoon.

 

Coatings

Wij bieden u de mogelijkheid van verschillende coatings voor uw autolak. Deze manier van beschermen is populair in verband met de duurzaamheid ten opzichte van traditionele producten.

 

Leerbehandeling

Uw lederen interieur ruikt weer fris, is gereinigd en gevoed zodat deze weer soepel is en beschermd.

 

Herstellen doffe koplampen

Door verwering van de koplampen wordt het zicht en ook de lichtopbrengst verminderd. Dat kan uw veiligheid in gevaar brengen. Soms leidt dit tot afkeuring bij de A.P.K. Wij kunnen dit voor u herstellen.

 

Wielen reinigen en waxlaag op velgen aanbrengen

Voor een optimale bescherming van uw wielen tegen onder andere remstof. Daarnaast krijgt uw auto een extra frisse uitstraling.

 

Kunststof

Alle kunstofdelen aan of in uw auto kunnen wij behandelen en voeden zodat de kleur weer optimaal is en het kunststof weer beschermd is.

 

Banden

Wij kunnen ook uw banden behandelen met voeding. Deze behandeling maakt uw auto echt af.

 

Chroom

Chromen delen aan uw auto zullen door verwering en weersinvloeden op den duur dofheid vertonen. Wij kunnen dit voor u oplossen door het chroom te polijsten en te poetsen.

 

Bestickering verwijderen

Wij verwijderen oude vinyl plakletters of beletteringen zonder dat dit schade aan de ondergrond veroorzaakt. Bijvoorbeeld voor als u uw (lease) auto moet inleveren.

 

Uw auto of boot verkopen?

Wilt u uw auto, boot verkopen maar is deze nog niet verkoopklaar? Dan kunnen wij deze verkoopklaar maken met een verkoopdetail. Bijkomend voordeel is dat de auto of boot gelijk vele euro's meer waard is geworden. Succes verzekerd!

 

Abonnement

U wenst vaker gebruik van onze diensten te willen maken? Dan kunnen we voor u, in de vorm van een abonnement, met regelmaat deze klus uit handen nemen.

 

 

Bel Mij!